Hypotheken.

Ruimte om te wonen, ruimte voor je wensen!

Je hebt een droomhuis gevonden, nu de financiering nog. Ben je een type dat voor zekerheid gaat? Wil je aflossen? Bij ons eerste gesprek zal Kuipers & van Loo je informeren over de hypotheekvormen en rente mogelijkheden. Een hypotheek is net als een maatkostuum en dat moet lekker zitten.

Zoveel te doen

Omdat er bij verhuizing toch al genoeg geregeld moet worden, regelen wij graag alle zaken voor je. Van bankgarantie tot het passeren bij de notaris, toch prettig dat je aan dit soort zaken niet meer hoeft te denken het wordt allemaal geregeld.

Niet tevreden met de huidige hypotheek?

Stel je hebt vroeger een keuze gemaakt voor een bepaalde rente of hypotheekvorm waar je, niet meer prettig bij voelt. Kuipers & van Loo kan eenvoudig analyseren of er nog mogelijkheden zijn om dit onderbuikgevoel weg te nemen. Onafhankelijke integere informatie doet vaak wonderen! Oversluiten kan altijd nog. Wij zorgen ervoor dat je weet wat je doet. Onder het genot van een kop koffie.

Kuipers & van Loo maakt gebruik van onafhankelijke, specialistische vergelijkingssoftware t.b.v. uw Financiƫle Planning.