Onze aanpak.

Investeren

Doe je voor de lange termijn. Als wij met nieuwe klanten spreken willen wij van de hoed en de rand weten. Een gedeelte uit interesse, maar nog veel belangrijker om in te kunnen schatten wat de wensen en behoeften zijn.

Totaalrelaties

Wij streven ernaar om totaalrelaties in onze portefeuille te krijgen. Dit geeft ons een goed overzicht in de wensen en voorzieningen van onze klanten. Het stelt ons in staat goed te adviserenen voorkomt doublures en of onnodige kosten.

Goede naam

Het opbouwen en het behouden van een goede naam is alleen mogelijk door professionaliteit, integriteit, service, duurzaamheid en een goed advies.

Trouw

Als je nu klant bij ons wordt, dan heb je over 20 jaar (historie/mensen) nog steeds met dezelfde personen te maken, dat is prettig. Wij constateren dat dit bij grote instellingen ook wel eens anders verloopt.

Gids

Financiƫle -en verzekeringsprodukten zijn gezien hun complexiteit adviesgevoelig. Het management van onze business to business relaties alswel particuliere klanten hebben behoefte aan een vertrouwde en kwalitatieve gids in de financiƫle wereld.

De aanpak van Kuipers & van Loo laat zich het best omschrijven als:

Traditionele betrouwbaarheid met een moderne aanpak en een tijdloze degelijkheid.