Onze missie.

Graag bouwen wij een duurzame relatie met je op. Kuipers & van Loo waarborgt de continuïteit van de onderneming door onderscheidend te werken ten opzichte van haar concurrenten.

Waar streven wij naar?

Kuipers & van Loo wil het vertrouwde adres zijn voor advisering en bemiddeling in verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Zowel privé -als zakelijk heeft de mens behoefte aan zekerheid, wij brengen de risico's en mogelijkheden in kaart om onze relaties in staat te st ellen de best passende keuze te maken met betrekking tot het over dragen van risico's.

Tien jaar geleden is de missie van Kuipers & van Loo vastgelegd in duurzame bewoordingen die tot op vandaag de leidraad voor onze bedrijfsvoering zijn:Op een kwalitatief hoogwaardige wijze adviseren en verkopen van verzekeringen, pensioenen en hypotheken aan de markt voor particulieren en bedrijven.

Het invullen van de behoefte aan gedegen advies en zekerheden op het gebied van verzekeringen , pensioenen en hypotheken.

Kuipers & van Loo richt zich op de markt voor particulieren en bedrijven.

Waarborging van de continuïteit van de onderneming door onderscheidend te werken ten opzichte van haar concurrenten. Dit onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en advisering voor onze relaties, met branche en productspecifieke kennis. (van relaties en eigen branche).

Behouden en uitbreiden van het huidige relatiebestand en acquireren van nieuwe relaties door gerichte benadering van relaties en prospects.

Een duurzame relatie opbouwen met zowel afnemers als leveranciers op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

Scheppen van een uitdagend arbeidsklimaat in de organisatie waarin medewerkers de stimulans vinden om professioneel en doelgericht te werken.

Behouden onafhankelijkheid en eigen identiteit .