Kuipers & van Loo toen en nu.


Betrouwbaarheid loopt als een rode draad door onze geschiedenis. Eigenlijk is er helemaal niet zoveel veranderd sinds Arnoldus Kuipers in 1944 zijn 1e ongevallenverzekering liet uitkeren. De afspraak die hij maakte was: "een dubbele uitkering bij overlijden als gevolg van een ongeval". Helaas overkwam een van zijn verzekerden dit, maar zijn familie bleef goed achter met een extra hoge uitkering op de polis via Kuipers & Zn.

Onze huidige idee over ons bedrijf laat zich het best omschrijven als "traditionele betrouwbaarheid in een moderne bedrijfsvoering". Kortom wij zorgen ervoor dat wat u van ons mag verwachten ook waargemaakt wordt.

Na de komst van Gerardus Paulus van Loo in 1967 en de toetreding van Els van Loo - Kuipers in 1993 is het bedrijf uitgegroeid wat het kantoor nu is.

Vanaf 2000 is de opvolging gewaarborgd door de toetreding van Paul van Loo jr . en Frank van Loo , zij hebben Kuipers & van Loo gereed gemaakt voor de nieuwe eisen waaraan het kantoor moet voldoen ( Wet financiële dienstverlening ).